Voščilo ob dnevu žena

Ob mednarodnem dnevu žena želimo izraziti globoko spoštovanje in iskreno zahvalo vsem ženskam, ki s svojo predanostjo, strokovnostjo ter izjemnim prispevkom oblikujete in krepite temelje naše skupnosti znotraj Policije, IRSNZ in Ministrstva za notranje zadeve.

Voščilo ob dnevu žena

Vašo vlogo in prispevek k naši organizaciji neizmerno cenimo. Zavedamo se, da vsak dan prinaša nove izzive in naloge, ki jih z izjemnim profesionalizmom in predanim delom uspešno premagujete. Vaša sposobnost odločanja v stresnih situacijah, nenehno učenje ter prilagajanje na dinamične razmere so ključni faktorji, ki omogočajo našo uspešno in učinkovito delovanje.
 
Ste vzornice v svojem poklicu, ki s svojo močjo in inteligenco postavljate visoke standarde. Vaš prispevek ne le k enakopravnosti, ampak tudi k raznolikosti, bogati našo organizacijo in krepi njeno sposobnost spopadanja z izzivi sodobnega časa.
 
Ob tej priložnosti želimo izpostaviti vaš trud, ki se kaže v vsakdanjih nalogah ter v izjemnih dosežkih, ki ste jih dosegle. Zavedamo se, da vaše delo ne pozna meja, in zato se želimo iskreno zahvaliti za vašo predanost, srčnost ter nenehen trud.
 
Naj bo mednarodni dan žena zaznamovan s ponosom, spoštovanjem in ljubeznijo do vašega izjemnega dela. Hvaležni smo, da smo del skupnosti, kjer se lahko učimo od vas in rastemo skupaj.