Solidarnostna pomoč

Policijski sindikat Slovenije zagotavlja svojim članom solidarnostno pomoč v skladu s pravilnikom o skladu za solidarnostno pomoč PSS, kot tudi višjo solidarnostno pomoč delodajalca na podlagi določb Aneksa h KPND. Več v prispevku...

Solidarnostna pomoč

Policijski sindikat Slovenije zagotavlja svojim članom solidarnostno pomoč v skladu s pravilnikom o skladu za solidarnostno pomoč PSS, kot tudi višjo solidarnostno pomoč delodajalca na podlagi določb Aneksa h KPND.

Solidarnostna pomoč PSS

Na spletni strani  Policijskega sindikata Slovenije lahko vsak član preko obrazca sam opravi informativni izračun in ugotovi ali je upravičen do dodelitve solidarnostne pomoči. Seveda je mogoče solidarnostno pomoč članu dodeliti tudi iz drugih razlogov, ki so zajeti v pravilniku. Vrsta in višina solidarnostne pomoči je določena v 6. in 7. členu pravilnika. V preteklosti je PSS pomagal članom tudi v primeru poplav in ob drugih elementarnih nesrečah.

Posebno opozorilo:

Vlogo za solidarnostno pomoč v elektronski obliki s pomočjo sindikalnega zaupnika član na podlagi Pravilnika o solidarnostni pomoči PSS naslovi na svoj OPS. OPS vlogo za solidarnostno pomoč, mnenje OPS in priloge s katerimi je vloga popolna v elektronski obliki posreduje Izvršnemu odboru PSS, izključno na elektronski naslov info@pss-slo.org. OPS zagotovi, da je vloga popolna in k vlogi poda mnenje.

Opozorilo!

Da bi lahko vašo zahtevo, vlogo oz. prijavnico obravnavali vas prosimo, da najprej izpolnite in uredite lastni profil v aplikaciji PSS INFOSIS ( navodila spodaj) . Po ureditvi vašega osebnega profila, kjer je potreben vnos nekaterih osebnih podatkov, boste lahko podpisali in oddali izjavo ZVOP ( Zakon o varstvu osebnih podatkov ). Prosimo vas, da izpolnite vse rubrike in izjavo šele nato oddate. Pri tem vse opravite elektronsko in izjave ni potrebno tiskati, saj nam je – potem, ko jo oddate, vidna v aplikaciji PSS INFOSIS.

Po ZVOP 1, v mesecu maju 2018 pa ZVOP 2 in GDPR ( evropska direktiva o varovanju osebnih podatkov ) moramo namreč z občutljivimi osebnimi podatki ( članstvo v sindikatu ), delati v skladu s predpisi in zato potrebujemo vašo izjavo ZVOP.

Povezava na spletno aplikacijo PSS INFOSIS: https://infosis.pss-slo.org/login.php

Spodaj si preberite navodila za ureditev profila in oddajo izjave ZVOP.

Z upoštevanjem navodil, ki vas vodijo skozi celoten postopek izpolnjevanja, podpisa in oddaje izjave ZVOP, je sam postopek dokaj hiter in enostaven. APP deluje tudi na tablicah in mobilnih telefonih.

V primeru nejasnosti ali morebitne nepravilnosti v sistemu, se lahko za informacije obrnete na člana IO PSS,  Mitjo Tavčerja – 041 464-998.

Datoteke