Selce

Selce

V skladu s Pravilnikom o uporabi počitniških objektov OPS Ljubljana, Komisija za počitniško dejavnost OPS Ljubljana objavlja:

RAZPIS ZA NAJEM POČITNIŠKIH OBJEKTOV OPS LJUBLJANA - 2022

Predmet razpisa je počitniški objekt v lasti in upravljanju OPS Ljubljana:

1. Avtokamp Uvala slana Selce: mobilna hišica za 6 oseb

Nahaja cca. 2 km južno od Crikvenice, ima OPS Ljubljana postavljeno mobilno hišico proizvajalca skupine Adria, znamke Sun Roller, tip Krk (mobilna hišica lahko sprejme 6 oseb: spalnica z zakonsko posteljo, otroška soba z dvema ločenima ležiščema,  dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro, kuhinjsko nišo, kopalnico in WC-jem ter veliko teraso s sedežno garnituro in plinskim žarom).

Več si lahko preberete in pogledate na internetni strani PSS, zavihek POČITNICE, ponudba OPS Ljubljana (povezava: https://pss-slo.si/str/selce ).
Razpis objavljamo za letno sezono 2022, cenik v naslednjih terminih pa je:

POSEZONA: 

 • pon., 19. 9. – čet., 22. 9. 2022 – cena je 35,00 €/nočitev (3 nočitve)

  Počitniški objekti se v SEZONI oddajo za 7 noči (izmena ob nedeljah), v ostalih terminih pa za najmanj 3 nočitve. Več si lahko pogledate na internetni strani PSS: https://pss-slo.si/str/pocitnice

  V ceno je vštet najem počitniškega objekta z vso potrebno opremo za prijetno preživljanje dopusta, razen posteljnine in brisač, kar prinesete s seboj – na recepciji avtokampa plačate samo še turistično takso. 

  Interesenti naj razpoložljivost termina preverijo pri članu Izvršnega odbora OPS Ljubljana, Klemnu Bahovec, tel. 041-787-489 (upoštevane bodo prijave po načelu »kdor bo prej«). Po telefonski potrditvi oz. rezervaciji pa je potrebno na e-mail: bezigrad@ops-ljubljana.si  poslati še prijavnico - obrazec za prijavo v prilogi. 

  Koristnik objekta mora akontacijo plačila (20% celotne cene) plačati takoj po prejetem obvestilu, preostali znesek pa najkasneje 21 dni pred uporabo objekta na transakcijski račun OPS Ljubljana, št. SI56-0201-0001-6486-086.

  Datoteke