Selce

Selce

Avtokamp Uvala slana Selce: mobilna hišica za 6 oseb

V avtokampu Selce – Uvala slana, ki se nahaja cca. 2 km južno od Crikvenice, ima OPS Ljubljana postavljeno mobilno hišico proizvajalca skupine Adria, znamke Sun Roller, tip Krk (mobilna hišica lahko sprejme 6 oseb: spalnica z zakonsko posteljo, otroška soba z dvema ločenima ležiščema,  dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro, kuhinjsko nišo, kopalnico in WC-jem ter veliko teraso s sedežno garnituro in plinskim žarom).

Domače živali niso dovoljene!

Razpis objavljamo za letno sezono 2023, cenik v naslednjih terminih pa je:

 terminih A in B se počitniški objekt odda za min. 3 nočitve, v terminih C in D pa je najem 7-dnevni, z menjavo ob nedeljah (prihod po 12. uri, odhod do 11. ure).

v mobilni hišici, ki je postavljena v avtokampu Selce – Uvala Slana (lociran cca. 2 km južno od naselja Crikvenica): 

PROSTI TERMINI:

POSEZONA: 

  1. ned., 24. 9. – pet., 28. 9. 2023 – cena je 40,00 €/nočitev

V ceno je vštet najem počitniškega objekta z vso potrebno opremo za prijetno preživljanje dopusta, razen posteljnine in brisač, kar prinesete s seboj – na recepciji avtokampa plačate samo še turistično takso. Interesenti naj razpoložljivost termina preverijo pri članu Izvršnega odbora OPS Ljubljana, Klemnu Bahovec, tel. 041-787-489 (upoštevane bodo prijave po načelu »kdor bo prej«). Po telefonski potrditvi oz. rezervaciji pa je potrebno na e-mail: bezigrad@ops-ljubljana.si  poslati še prijavnico - obrazec za prijavo v prilogi. Koristnik objekta mora akontacijo plačila (20% celotne cene) plačati takoj po prejetem obvestilu, preostali znesek pa najkasneje 21 dni pred uporabo objekta na transakcijski račun OPS Ljubljana, št. SI56-0201-0001-6486-086.

Datoteke