Policisti na robu – objava prispevka RTV Slovenije – obvestilo o vzpostavitvi povezave »Naša resnica«

Policisti na robu – objava prispevka RTV Slovenije – obvestilo o vzpostavitvi povezave »Naša resnica«

V luči ponedeljkovega prispevka z naslovom »Policisti na robu« v oddaji Tednik na RTV Slovenija vas obveščamo, da smo predmetni prispevek zaradi ogromnega odziva članstva objavili na novi podstrani spletne strani Policijskega sindikata Slovenije, ki smo jo poimenovali »Naša resnica«. 

Navedena stran je bila vzpostavljena zaradi pričakovanj članstva, ki je izrazilo željo po vzpostavitvi povezave, na kateri bi bili lahko objavljeni posamezni članki sindikata ali drugih javnih subjektov, če bi se njihove objave nanašale na naše člane, ki bi jih bilo mogoče tudi anonimno komentirati oz. v okviru posamezne novice opisati tudi dejansko stanje na terenu. 

Na spletno podstran »Naša resnica« lahko dostopate preko spletne povezave https://pss-slo.org/str/policisti-na-robu. Posebej opozarjamo, da je po 297. členu Kazenskega zakonika posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti - prijave o neprimerni vsebini lahko posredujete na info@pss-slo.org

Če boste želeli pri komentiranju ostati anonimni, to ne predstavlja nikakršne težave - vaše mnenje je vseeno pomembno. Anonimnost si zagotovite tako, da niste prijavljeni v uporabniškem računu spletne strani. 

Glede na navedeno vse članice in člane pozivamo, da si prispevek ogledate, ga po željah komentirate in/oz. podate svoje mnenje na izpostavljeno problematiko. Povsem anonimno pa lahko podate tudi kakršne koli informacije o morebitnih pritiskih nadrejenih v vašem delovnem okolju, prekomernih ali neenakomernih delovnih obremenitvah, šikaniranju na delovnem mestu ali o drugih okoliščinah, ki so povzročile ali bi lahko vodile do večjih stisk zaposlenih v Policiji in  MNZ.