Počitniški dom Debeli rtič – ponovna zahteva

Policijski sindikat Slovenije je na ministrico za notranje zadeve, ga. mag. Tatjano Bobnar v zvezi počitniškega doma na Debelem rtiču naslovil ponovno zahtevo.

Počitniški dom Debeli rtič – ponovna zahteva

Policijski sindikat Slovenije je z dopisom, ki smo ga 15. 6. 2020 posredovali na več naslovov, opozoril na status Počitniškega doma Debeli Rtič in zahteval, da se nemudoma začne socialni dialog o vrnitvi objektov na Debelem rtiču, namenjenim za počitniško dejavnost zaposlenih v MNZ in organoma v sestavi in vzpostavitev delovanja počitniške dejavnosti na Debelem Rtiču ter s tem povezanih pravic zaposlenih. 

Prejšnje vodstvo Policije, MNZ in Vlade RS žal ni imelo posluha za socialni dialog, zato je vrsto vprašanj iz preteklega obdobja ostalo nerazrešenih. Glede na to, da tudi na našo zahtevo iz 15. 6. 2020 ni bilo ustreznega odziva, predlagamo, da se v razumnem času začne socialni dialog tudi za razrešitev navedene problematike.  

Prosimo, da naš dopis iz 15. 6. 2020 preučite, pripravite predloge za razrešitev problematike in nas povabite na sestanek.

Datoteke