Nogometni turnir Postaj prometnih policij

Dne 29.9.2023 je PPP Koper v sodelovanju s ŠD Centaver, PSS in OPS OKR organizirala nogometni turnir Postaj prometnih policij, kateri se je odvijal na nogometnih igriščih v Dekanih.

Nogometni turnir Postaj prometnih policij

Nogometnega turnirja se je udeležilo osem (8) ekip Postaj prometnih policij iz Slovenije in sicer PPP Koper, PPP Nova Gorica, PPP Kranj, PPP Ljubljana, PPP Novo Mesto, PPP Celje, PPP Maribor in PPP Murska Sobota. Turnirja sta se udeležili tudi ekipi Polizia Stradale Trieste in Polizia Municipale Trieste.

Po ogorčenih bojih sta v finalu igrali ekipi PPP Murska Sobota in Polizia Municipale Trieste, katera je bila z rezultatom 3:2 boljša od ekipe PPP Murska Sobota.

Na podelitvi priznanj sta sodelovala tudi direktorica PU Koper Alenka Korošec Peruzin, katera je podelila pokale najboljšim trem ekipam, kakor tudi pokal za najboljšega igralca in najboljšega golmana turnirja.

Podelitve priznanj so se udeležili tudi pomočnik direktorja Pu Koper Dejan Grandič, načelnik PPP Koper Janko Taurer, pomočnica načelnika PPP Koper Magdalena Eltigani Sabor, predstavnica MO Koper Jasna Softić ter načelnik Polizia Municipale Trieste.

Velika zahvala gre predvsem PSS in OPS OKR za finančno vzpodbudo pri izvedbi turnirja.

 

Peter Sečnik

predsednik ŠD Centaver