Čestitka ob 33. letnici Policijskega sindikata Slovenije

V tej izjemni priložnosti, ko s ponosom praznujemo že 33. leto delovanja našega Policijskega sindikata Slovenije, vam izrekamo iskrene čestitke!

Čestitka ob 33. letnici Policijskega  sindikata Slovenije

Hkrati se vam zahvaljujemo za vaše trdno zaupanje, ki nas zavezuje, da bomo tudi v prihodnosti še naprej neomajno vlagali napore v izboljšanje položaja in statusa naših cenjenih članic in članov. 

Vaša predanost, požrtvovalnost in vztrajnost so temelji, na katerih stoji nepremagljivost naše organizacije. Samo tako smo lahko v tem obdobju SKUPAJ dosegli izjemne pozitivne spremembe. Izboljšali smo delovne pogoje, izborili določene pravice, zvišali ugled sindikata in ostajamo trdno prepričani, da nas čaka še veliko dela. Zato brez zadržkov lahko rečemo, da smo posatli pomembni "borci" za pravičnost, enakopravnost in varnost, in da so vsi dosežki  rezultat naše neomajne enotnosti in požrtvovalnosti. 

Ob tej občudovanja vredni obletnici smo trdno prepričani, da nas bodo tudi v prihodnosti vodili naša neizčrpna energija, goreča strast in neprestano prizadevanje za izboljšanje blaginje naših članic in članov, kar je tudi skladno z neomajnimi načeli našega sindikata - prijateljstvo, solidarnost in sodelovanje.

Skupaj z odločnostjo ustvarjajmo okolje, ki bo omogočalo trajen napredek in potreben razvoj za vse nas. 

Iskrene čestitke ob slavnostni 33. obletnici Policijskega sindikata Slovenije!