Avtokamp Runke

Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke

Avtokamp Runke, Premantura: počitniška prikolica za 5 oseb

V avtokampu Runke, ki je od naselja Premantura oddaljen cca. 1 km  (Pula 10 km), ima OPS Ljubljana v zakupu  počitniško prikolico, postavljeno na urejeni parceli. Prikolica lahko sprejme 5 oseb (v prikolici dve ločeni dvojni ležišči in dodatna zložljiva postelja v baldahinu). Pred prikolico je postavljen predšotor, v njem pa dodatni hladilnik, popolnoma opremljena kuhinja, sedežna garnitura ter plinski žar. 

Domače živali niso dovoljene!

Razpis objavljamo za letno sezono 2023, termini pa so:

  V terminih A in B se počitniški objekt odda za min. 3 nočitve, v terminih C in D pa je najem 7-dnevni, z menjavo ob nedeljah (prihod po 12. uri, odhod do 11. ure).

  Vse člane PSS obveščamo, da je še nekaj prostih terminov:

   POSEZONA: 

   • Pet., 15. 9. – ned., 17. 9. 2023 – cena je 40,00 €/nočitev
   • Ned., 24. 9. – pet., 29. 9. 2023 - cena je 30,00 €/nočitev

   Počitniški objekti se v SEZONI oddajo za 7 noči (izmena ob nedeljah), v ostalih terminih pa za najmanj 3 nočitve. Več si lahko pogledate na internetni strani PSS: https://pss-slo.si/str/pocitnice. V ceno je vštet najem počitniškega objekta z vso potrebno opremo za prijetno preživljanje dopusta, razen posteljnine in brisač, kar prinesete s seboj – na recepciji avtokampa plačate samo še turistično takso. Interesenti naj razpoložljivost termina preverijo pri članu Izvršnega odbora OPS Ljubljana, Klemnu Bahovec, tel. 041-787-489 (upoštevane bodo prijave po načelu »kdor bo prej«). Po telefonski potrditvi oz. rezervaciji pa je potrebno na e-mail: bezigrad@ops-ljubljana.si  poslati še prijavnico - obrazec za prijavo v prilogi. Koristnik objekta mora akontacijo plačila (20% celotne cene) plačati takoj po prejetem obvestilu, preostali znesek pa najkasneje 21 dni pred uporabo objekta na transakcijski račun OPS Ljubljana, št. SI56-0201-0001-6486-086.

   Datoteke